Bijzondere grote maten

De meer dan 140 soorten rhododendrons en azalea’s van Van den Berk Rhododendron GmbH zijn leverbaar in verschillende maten; van gangbare tot grote maten. Een aantal grootbloemige soorten zijn tevens beschikbaar in zéér grote maten.

Vier meter en hoger
Het gaat hier om zeer exclusieve volwassen planten van meer dan veertig jaar oud, met hoogtes en breedtes van 4 meter en hoger. Deze reuzenplanten vormen geen uitzondering op de percelen in Rastede. Het is een specialiteit van Van den Berk Rhododendron GmbH. De rhododendrons zijn zeer geschikt om als groenblijvend ‘architectonisch’ element in projecten te worden opgenomen. Als een enkele solitair of als repeterend groenelement; ze staan altijd garant voor een bijzonder effect.

grote-maten_-rhododendron-met-thieu

Meerstammige rhododendrons
Een andere categorie bijzondere planten vormen de meerstammige, opgeknipte, rhododendrons. Deze planten worden jaarlijks gesnoeid waarbij de stammen aan de onderkant worden vrijgemaakt. De grillig gevormde stammen maken van deze planten opvallende solitairen die ook buiten het bloeiseizoen de aandacht trekken. Meerstammige rhododendrons zijn beschikbaar van 1,5 tot 4 meter hoog en ieder exemplaar is uniek.
 

grote-maten_-boomrhododendron      Zelf uitmerken
Op verzoek kunnen foto’s van planten worden toegestuurd, maar u bent ook van harte welkom om de rhododendrons zelf te komen bekijken of uit te merken. Op de percelen in Rastede vindt u de grootste sortering maar ook in Sint-Oedenrode zijn voorbeelden van partijen rhododendrons te bekijken evenals enkele meerstammige rhododendrons.
Bel voor een afspraak of informatie met het verkoopteam. U kunt direct contact opnemen met de kwekerij in Rastede of met de regionale contactpersonen van Van den Berk Boomkwekerijen.

 


img: neem direct contact op

Ik wil graag: Meer informatie Een offerte aanvragen

Ik wil in de toekomst graag nieuws over rhododendrons blijven ontvangen.

img: verstuur »