Over de rhododendronkwekerij

Er zijn alweer een aantal jaren verstreken sinds Van den Berk Boomkwekerijen in 2006 een mooie maar enigszins verwaarloosde rhododendronkwekerij in Rastede overnam. Jaren waarin we niet stil hebben gezeten. Achterstallig onderhoud is ingehaald, er is met man en macht verplant en diverse percelen zijn opnieuw aangeplant. De 40 hectare van toen liggen er prachtig bij en zijn verder uitgebreid tot 50 hectare. 

Van den Berk Rhododendron GmbH, zoals de volledige naam van het zusterbedrijf luidt, heeft inmiddels vaste voet aan de grond gekregen binnen ons bedrijf en bij onze afnemers. De vruchtbare gronden van het Ipwegermoor leveren rhododendrons van een dermate hoge kwaliteit dat deze een mooie aanvulling op het assortiment vormen.

Ook de maatvoering van de planten sluit perfect aan: van ongeveer 70 cm tot 4 meter breed en hoog. Het assortiment omvat meer dan 180 soorten grootbloemige rhododendrons, yakushimanum-hybriden en azalea’s.

Grote partijen voor vlakbeplanting of opvallende solitaire planten, beide zijn in ruime mate aanwezig. En altijd in dezelfde uitzonderlijke kwaliteit.

Het verkoopteam van Van den Berk kan u verder informeren over prijzen, maten en soorten. Zij kunnen u desgewenst ook adviseren of een bezoek aan de kwekerij organiseren. U bent van harte welkom!

mei-2011-dieter-martini_klein

img: neem direct contact op

Ik wil graag: Meer informatie Een offerte aanvragen

Ik wil in de toekomst graag nieuws over rhododendrons blijven ontvangen.

img: verstuur »